NEDERMAN
Lider mondial in fabricarea de echipamente pentru extractia si filtrarea de noxe, praf, pulberi
                                           

 
Firma Nederman infiintata in anul 1944, a devenit in prezent lider mondial in dezvoltarea si fabricarea de echipamente pentru un mediu de lucru mai bun.
Astazi Nederman are propriile departamente de vanzari si service in 15 tari si o retea de agenti si distribuitori in peste 50 de tari.

Nederman acopera trei domenii principale care au nevoie de evacuarea si filtrarea gazelor, particulelor, vaporilor, prafului si pulberilor:
 
  • sudura
  • prelucrari mecanice
  • filtrarea gazelor si vaporilor rezultate de la agenti de racire si a lichidelor utilizate in diferite procedee de taiere

Nederman ofera o gama larga de echipamente pentru crearea unui mediu optim de lucru in atelierele de sudura.

Cu o experienta de peste 60 de ani in producerea echipamentelor pentru protectia mediului, NEDERMAN - SUEDIA, ofera acum la preturi competitive, si pentru piata din Romania, solutii complete si echipamente pentru evacuarea si filtrarea gazelor, praf, pulberi, etc., rezultate in urma diferitelor procedee tehnologice.

Proiectarea si dimensionarea elementelor instalatiei se face de catre specialistii nostrii în colaborare cu cei ai beneficiarului, amplasarea elementelor si traseul tubulaturii facandu-se de comun acord.
Pentru a raspunde oricaror cerinte, aceste echipamente sunt construite pe baza a doua tehnologii principale intr-o gama foarte variata:
  •  Captare la sursa si filtrare prin tehnologie Low-Vacuum ( adica presiune mica / debit mare )
  •  Captare la sursa si filtrare prin tehnologie High-Vacuum ( adica presiune mare / debit mic )
CONTACT RAPID: Tel. : 0264 - 433.735 0364 - 401.290 E-mail : office@sudometal.ro